0416 - 283793 info@dekruyfadviesgroep.nl

LinkedinFacebook

HYPOTHEKEN

De hypotheekverstrekker

Met het kopen van een woning of als u besluit uw hypotheek te veranderen dan gaat u wellicht de grootste financiële verplichting aan in uw leven. Daarom is het verstandig om deskundig advies in te winnen, zodat u een hypotheek krijgt die bij uw persoonlijke situatie past. Voor nu en in de toekomst.
De Kruyf Adviesgroep helpt u graag wegwijs te worden in de vele mogelijkheden. Met adviezen die 100% onafhankelijk zijn en de zekerheid dat u de hypotheek vindt die bij u past. Daarbij heeft de Kruyf Adviesgroep kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan.

De Kruyf Adviesgroep begeleidt en adviseert u kosteloos gedurende het gehele traject. Wij geven u daarom ook de optimale service gedurende de looptijd van uw hypotheek.
Tussen de vele aanbiedingen die gedaan worden van diverse hypotheekverstrekkers zitten enorm veel verschillen die op het eerste oog niet duidelijk naar voren komen. Zij zijn vaak verbonden aan ketens en van een onafhankelijk advies kan dan eigenlijk geen sprake meer zijn. En zo zijn er vele factoren die bepalen of u wel of niet te veel betaald.

Wij kunnen u enorme lage rente`s aanbieden omdat wij de korting die wij ontvangen van banken en maatschappijen aan u doorgeven. U kunt zo per maand veel geld besparen.
Ook kan het zijn dat u een beroep kan doen op de Nationale Hypotheek Garantie. Omdat de lening dan gegarandeerd is, krijgt u extra korting op de hypotheekrente.

Ook staan wij stil bij de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De maandlasten van uw hypotheek gaan namelijk gewoon door. Wij adviseren u dan ook om een betalingsbescherming in te bouwen in uw hypotheek. Dat wil zeggen dat in het geval van plotselinge arbeidsongeschiktheid of werkloosheid uw woonlasten doorbetaald worden. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, waarin wij u kunnen adviseren.

Ook staan wij stil bij de mogelijkheden om uw overwaarde te gaan gebruiken. Wellicht betaalt u een hoge rente voor uw doorlopend krediet. De overwaarde van uw huis kan bijvoorbeeld gebruikt worden om in een keer uw duur doorlopend krediet af te lossen. Ook zijn er mogelijkheden om uw overwaarde te gebruiken voor een aanvullende pensioenvoorziening. 

banner-KoopHuys

hypo verstrekker top

hypo verstrekker bottom