0416 - 283793 info@dekruyfadviesgroep.nl

LinkedinFacebook

KREDIETEN

Soms is het gewoon even nodig, een extra potje voor uitgaven. Voor bijvoorbeeld de auto, caravan, inrichting van de woning of andere zaken. Uiteraard kunt u voor een verantwoord advies op dit gebied ook terecht bij De Kruyf Adviesgroep. Uit het aanbod van de verschillende kredietverstrekkers selecteren wij voor u de laagste rente. Binnen een uur is uw kredietfaciliteit geregeld en wij verzorgen verdere afwikkelingen. Ondanks de vele aanbieders kunnen we de klant zeer gunstige rentepercentages aanbieden waardoor uw maandlast lager zal uitvallen.

U kunt kiezen uit een van de volgende kredietvormen:

Persoonlijke lening

Bij een Persoonlijke Lening leent u het bedrag dat u nodig heeft en krijgt u het geld in een keer uitbetaald. Vervolgens betaalt u het geld vermeerderd met de afgesproken rente in gelijkblijvende maandelijkse termijnen terug. Net zolang tot u alles heeft terugbetaald. Tussentijds extra geld opnemen is hierbij niet mogelijk.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet biedt u de maximale vrijheid. Tot aan de vooraf overeengekomen kredietlimiet kunt u onbeperkt geld opnemen en aflossen. Bovendien kunt u zelf kiezen of u per maand een vast of een variabel bedrag aflost. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente is echter variabel en kan tijdens de looptijd wijzigen. Extra aflossen zonder een boete verschuldigd te zijn kan altijd. U kunt het geld dat is afgelost meestal weer opnemen, dus u heeft altijd een extra buffer voor onverwachte uitgaven.

Hypotheek krediet

De hoogte van de kredietlimiet wordt door de geldverstrekker bepaald aan de hand van uw inkomen en de waarde van uw huis. Binnen de gestelde limiet hebt u de mogelijkheid om naar behoefte geld op te nemen, af te lossen of rente bij te laten schrijven op de hypotheekschuld. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u hebt opgenomen.

Rente krediet

Bij een rente krediet betaalt u alleen rente. Wij adviseren u echter om een losse spaarvoorziening af te sluiten. Zodat u na afloop van uw krediet, toch uw lening kunt inlossen.
Elke krediet mogelijkheid heeft zijn eigen voordelen, ook hier is van belang dat we gezamenlijk moeten kijken wat het beste bij u past. 

kredieten top

kredieten bottom