0416 - 283793 info@dekruyfadviesgroep.nl

LinkedinFacebook

VERZEKERINGEN MKB

Welke verzekeringen zijn er voor mijn personeel?

Als modern en betrokken ondernemer biedt u uw medewerkers graag een eersteklas ziektekosten verzekering. Zorg voor uw personeel is zorg voor uw onderneming. Want een goede ziektekostenregeling draagt bij aan de gezondheid van uw werknemers, beperking van het ziekteverzuim en aan de gezondheid van uw onderneming.

Met een goede pensioenregeling voor werknemers legt u, als werkgever, een stevig fundament voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een uitstekend hulpmiddel bij werving en selectie en bij het binden van uw medewerkers aan uw bedrijf. De Kruyf Adviesgroep adviseert u bij een passend collectief pensioen.

Wij adviseren u om bijvoorbeeld voor uw productiemedewerkers en uw buitendienstmedewerkers in ieder geval een collectieve ongevallenverzekering te sluiten.

De Kruyf Adviesgroep biedt u de voordelen van collectieve verzekeringen gecombineerd met individueel maatwerk. Collectieve contracten zijn meestal ook fiscaal en kostentechnisch opzicht bijzonder aantrekkelijk. U krijgt namelijk grote premiekortingen op de normale tarieven.
Verzekeringsmaatschappijen hebben op deze manier namelijk minder administratie- en acquisitiekosten. 

verz personeel top

verz personeel bottom