Nieuwe koers

Ruim 20 jaar geleden startte Sander, De Kruyf Adviesgroep. Ondertussen kunnen we wel zeggen dat De Kruyf Adviesgroep een gevestigde en gewaardeerde naam is geworden in hypotheken, (levens)verzekeringen en kredieten. De enorme groei die we hebben doorgemaakt brengt ook een enorme hoeveelheid werk en verantwoordelijkheden met zich mee. Daarom hebben we besloten ons alleen nog te richten op de advisering en bemiddeling van hypotheken, levensverzekeringen, kredieten, aankoop- en verkoopmakelaardij.

De zakelijke en particuliere verzekeringsportefeuille van De Kruyf Adviesgroep wordt overgenomen door Perrée & Partners.

Door de jaren heen hebben we langdurige relaties met onze klanten mogen koesteren en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het is hartverwarmend dat we met zoveel klanten een persoonlijke band hebben opgebouwd. Goed advies en persoonlijke begeleiding is voor ons dan ook altijd top prioriteit geweest. Perrée & Partners is volgens De Kruyf Adviesgroep het kantoor die onze waarden zo optimaal mogelijk nastreeft.

Onze klanten hebben onlangs een brief ontvangen waarin we vertellen wat het voor jou als klant betekent. Heb jij nu (ook) vragen hierover?  Stel ze ons gerust!

📩 info@dekruyfadviesgroep.nl

📲 0416 283 793