Ruim 20 jaar. Zo lang bestaan we al. Dat kunnen we toch niet zomaar voorbij laten gaan? Zeker niet!

Achter de schermen zijn wij de afgelopen maanden daarom druk bezig geweest met onze nieuwe (on- en offline) koers. En wat zijn we trots. Op het proces, op onze klanten, op ons team. Samen hebben we ervoor gezorgd dat we grootse stappen konden nemen. Zoals de stap ons alleen nog te richten op de advisering en bemiddeling van hypotheken, levensverzekeringen, kredieten, aankoop- en verkoopmakelaardij. Onze klanten hebben hierover bericht ontvangen.

Bij een nieuwe koers hoort ook een frisse wind door het bedrijf. Dat hebben we dan weer online gedaan en we kunnen jullie, vanaf vandaag, onze nieuwe frisse website laten zien. Het oude adres in een nieuw jasje!

Goed. Reden dus voor een feestje.
Daarom verloten wij onder onze klanten en iedereen die ons een warm hart toedraagt een dinerbon t.w. €150,- van de hotspot van Kaatsheuvel, restaurant De Molen Kaatsheuvel Te besteden op een datum naar keuze.

Wat je hiervoor moet doen?
Laat hier een korte review achter over jouw ervaring met De Kruyf Adviesgroep (nee, je wordt niet gespamd) That’s it.

Volg onze LinkedIn pagina voor de uitslag en laat in een comment op deze post vast weten wie er met jou mee mag. Uit alle reacties kiezen we op Kerstavond de winnaar uit! Let op: het achterlaten van je naam en e-mail zijn een vereiste voor deelname.

De actie loopt van 22-11-2021 t/m 24-12-2021. Op vrijdagavond 24-12-2021 hoor je of jij de winnaar bent. Houd onze LinkedIn pagina goed in de gaten!