Kredieten

Soms is het gewoon even nodig, een extra potje voor uitgaven. Voor bijvoorbeeld de auto, caravan, inrichting van de woning, verbouwing of andere zaken. 

Uiteraard kun je voor een verantwoord advies op dit gebied ook terecht bij De Kruyf Adviesgroep. Uit het aanbod van de verschillende kredietverstrekkers selecteren wij voor jou de laagste rente. Binnen 24 uur is je kredietfaciliteit geregeld en wij verzorgen verdere afwikkelingen. Ondanks de vele aanbieders kunnen we je zeer gunstige rentepercentages aanbieden waardoor de maandlast lager zal uitvallen. Je kunt kiezen uit:

Persoonlijke lening

Financial Lease

Private Lease

We leggen je graag uit wat dit inhoudt

Persoonlijke lening

Een Persoonlijke Lening is een lening waarbij u eenmalig een bedrag ontvangt. Deze los je af in een afgesproken periode, dat kan zijn binnen 6 tot 180 maanden, dat is per aanbieder verschillend. Op deze manier weet je vooraf wat de maandelijkse kosten zijn voor deze lening en hoelang je deze terug betaalt. De maandelijkse betaling bestaat uit rente en aflossing. De rente is per aanbieder erg verschillend. De looptijd van de lening en het leenbedrag zijn van invloed hierop. Vaak is het zo hoe hoger het bedrag is dat je wilt lenen, hoe lager de totale rente. Ook de looptijd heeft hier invloed op, hoe korter de looptijd, hoe lager de rente. Vaak is extra aflossen op een persoonlijke lening boetevrij. Een Persoonlijke Lening wordt vaak afgesloten omdat je wilt verbouwen, een dakkapel wilt plaatsen of een nieuwe caravan wilt kopen.

Financial Lease

Financial Lease is een vorm van leasen waarbij de auto na afloop van het leasecontract eigendom is van de huurder. Deze vorm van leasen wordt veelal gebruikt voor een personenauto, werkbus, camper/caravan of (electrische fiets). Zowel voor particulier als zakelijk/ondernemers.

Alle onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen zijn bij de prijs inbegrepen, het enige wat je zelf betaalt is de brandstof. Er zitten voor- en nadelen aan Financial Lease. Voordelen zijn dat je elke maand dezelfde vaste lasten hebt, je geen zorgen hebt over het onderhoud en de verzekeringen. De nadelen zijn dat je een kilometerbeperking hebt, ga je over het afgesproken aantal kilometers heen dan moet je een fee betalen, rijd je er minder dan krijg je vaak geen geld terug. Ook heb je geen inzicht in de onderhoudsuitgaven. Wat ook vaak vergeten wordt is dat na 3 jaar zonder “eigen auto” je schadevrije jaren verloren gaan. Mocht je in de toekomst toch een “eigen auto” willen kopen, dan zal de verzekering duurder zijn omdat je geen schadevrije jaren meer hebt. Er moet na afloop van de leaseperiode in geval van Financial Lease een “slottermijn” worden voldaan, daarna is het jouw eigendom.

Private Lease

Private Lease is een vorm van leasen waarbij de auto na afloop van het leasecontract geen eigendom wordt van de huurder. Deze vorm van leasen wordt veelal gebruikt voor een personenauto, werkbus, camper/caravan of (electrische fiets). Zowel voor particulier als zakelijk/ondernemers.

Alle onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen zijn bij de prijs inbegrepen, het enige wat je zelf betaalt is de brandstof. Er zitten voor- en nadelen aan Private Lease. Voordelen zijn dat je elke maand dezelfde vaste lasten hebt, je geen zorgen hebt over het onderhoud en de verzekeringen, je hebt geen spaargeld nodig, je gaat namelijk hiermee een lening aan. De nadelen zijn dat je een kilometerbeperking hebt, ga je over het afgesproken aantal kilometers heen dan moet je een fee betalen, rijd je er minder dan krijg je vaak geen geld terug. Ook heb je geen inzicht in de onderhoudsuitgaven. Wat ook vaak vergeten wordt is dat na 3 jaar zonder “eigen auto” je schadevrije jaren verloren gaan. Mocht je in de toekomst toch een “eigen auto” willen kopen, dan zal de verzekering duurder zijn omdat je geen schadevrije jaren meer hebt.

Full 2
Onafhankelijk hypotheekadvies!
De Kruyf Adviesgroep werkt met ongeveer 40 verschillende hypotheekaanbieders/kredietverstrekkers.
Full 2
Persoonlijke begeleiding tijdens het gehele hypotheekaanvraag traject.
Full 2
Snelle doorlooptijd en snelle afhandeling van dossiers.
Full 2
24/7 bereikbaar.
previous arrow
next arrow

Meer weten? Neem contact op met ons.

Sander de Kruyf, eigenaar/oprichter van De Kruyf Adviesgroep sinds 2000. Sander focust zich op de advisering en bemiddeling van hypotheken, levensverzekeringen, kredieten, aankoop- en verkoopmakelaardij, dat laatste gebeurt uit naam van Tophuys.nl, door Sander opgericht in 2011.

Mail naar sander@dekruyfadviesgroep.nl of bel/app hem op 06-29244466.

Contact

Postadres:
Postbus 691 | 5140 AR | Waalwijk

Bezoekadres:
Putstraat 12A | 5142 RL | Waalwijk

T 0416 - 283793
E info@dekruyfadviesgroep.nl